Een brede doorgang. Kies je voor een enkele, dubbele of misschien een schuifdeur?

Heb je een brede doorgang en twijfel je wat voor ontwerp hier passend is?

 

Bij staal met glas kijken we altijd naar een aantal punten; hoe is de ruimte er omheen, wat voor uitstraling heb je voor ogen en is alles mogelijk.

 

Een schuifdeur met zijlicht.

Is de doorgang breed maar verlies je liever geen ruimte door een scharnier/ openslaande deur? Dan in een stalen wand met schuifdeur ideaal. Zo heb je optimaal licht en het mooie is dat de stalen deur deels over de wand ernaast kan schuiven en zo eigenlijk blind weggeleid.

 

Een scharnier deur met zijlicht.

Wil je het liefste een grote opening met 1 deur. Dan kun je kiezen voor een enkele deur met zijlicht. Bij staal met glas adviseren deuren tot een maximale breedte te maken omdat ze anders erg zwaar in gebruik worden. Is de doorgang breder dan kun je kiezen voor een zijlicht. Hierdoor behoud je de verbinding van de twee ruimtes en zorgt het voor een speels effect.

 

De dubbele deuren.

Wil je een statig en luxe uitstraling? Kies dan voor dubbele deuren. Dubbele deuren geven een gevoel van ruimte en rijkdom. De dubbele deuren zien we steeds vaker terug in de hotel chic interieurs en bij panden met een hoog plafond. Daarnaast zijn dubbele deuren ook juist een goede keuze als de hoogte in een ruimte niet heel hoog is omdat dubbele deuren doorgaans hoger dan breed zijn accentueren ze de hoogte en kan het de ruimte een lift geven.

 

5 TIPS WAAR JE OP MOET LETTEN BIJ HET UITZOEKEN VAN EEN STALENDEUR

5 tips waar je op moet letten bij het uitzoeken van een stalendeur

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN SCHARNIER DEUR EN EEN TAATS DEUR

Wat is het verschil tussen een scharnier deur en een taats deur

WELKE KEUZES MAAK JE BIJ HET SAMENSTELLEN VAN EEN STALEN DEUR?

Elke situatie is anders en elke situatie vraagt om een ander model.

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *