Klanten Projecten

Op maat gemaakte stalen scharnier binnendeur

Staal met glas heeft een echt stalen scharnierdeur op maat gemaakt voor een gezin in Dordrecht. De stalen deur, met aan beide zijden zijlichten, is uitgevoerd met helder veiligheidsglas. Deze deur is geplaatst in een bestaande gerenoveerde woning. Een deel van de muur is allereerst doorgebroken, vervolgens is er direct stucwerk verricht en tot slot is de echt stalen scharnierdeur op de millimeter nauwkeurig ingemeten en na 12 weken levertijd keurig geplaatst naar volle tevredenheid. Deze bewoners kozen niet alleen voor een stalen deur met glas tussen living en entree, maar ook voor een identieke constructie tussen corridor en keuken.  Deze staalmetglas oplossing zorgde niet alleen voor een stijlvolle touch, maar ook voor veel meer lichtinval en ruimte op de gehele begane vloer.

Op maat gemaakte stalen taatsdeur

In deze nieuwe woning in Roosendaal hebben we een echt stalen taatsdeur  op maat gemaakt. Na het uitgevoerde stucwerk en het vervaardigen van de vloeren is de deur ingemeten. Na 12 weken levertijd is hier een fraaie blikvanger geplaatst. Direct na de entree, geeft deze stalen taatsdeur direct het visitekaartje af van de rest van de woning.

Wij gebruiken voor het monteren van de taatsdeur een speciaal scharnier. Hierdoor kan uw deur naar twee kanten bewegen. Een praktische en stijlvolle oplossing voor deze fraaie woning. Er worden geen kozijnen geplaatst, de deur draait op de eigen as aan boven- en onderkant.  Door dit speciale scharnier, kan de deur gemonteerd worden bij ieder type vloer.

Stalen schuifdeur met glas

In deze fraaie nieuwbouw villa in Oud Gastel wilden de bewoners een scheiding tussen woonkamer en keuken, echter wel met behoud van openheid. De bewoners wilden expliciet geen concessie doen aan de ruimtelijke beleving van het geheel. De wens was de creatie van een smaakvolle verdeling tussen living en leefkeuken. Uiteindelijk is hier gekozen voor een oplossing met twee schuifdeuren van staal met glas. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van beide leefruimtes en is er niets ingeleverd aan lichtinval en totaalbeleving van het geheel. Door deze passende en vooral fraaie oplossing behouden beide ruimtes hun eigen karakter en sfeer, maar voelen door de grote glazen doorkijk toch als één stijlvol geheel. Wederom een eindresultaat naar volle tevredenheid.

Dubbele stalen scharnierdeur

Deze dubbele stalen scharnierdeur met zijlichten en bovenlicht hebben wij geplaatst in Utrecht. Deze echt stalen pui is volledig op maat gemaakt. De bewoners wilden graag een passende mooie scheiding tussen wonen en werken en tevens extra werkruimte creëren. Dit alles met behoud van openheid en passend bij het stijlvolle karakter van de rest van hun woning. De bewoners waren met name heel blij met het geleverde eindresultaat, doordat zij totaal geen concessie hebben moeten doen wat betreft lichtinval. Een stijlvolle wand voor een afgescheiden werkplek met voldoende privacy, zorgend voor ruim voldoende licht en naadloos passend bij de rest van hun fraaie interieur.

Totale deur make-over

Staalmetglas.nl verzorgd, totale deur make-overs. Wij halen de huidige deur en het kozijn voor u weg, we stucen de muur glad en meten de nieuwe deur in.

U kiest welk type deur u wilt:

 • Een taatsdeur/pivotdeur
 • Een scharnierdeur
 • Een schuifdeur
 • Een stalen wand
 • Een scharnierdeur met zij of bovenlicht
 • Een taatsdeur met een zijlicht
 • Een dubbele openslaande scharnierdeur
 • Een dubbele taatsdeur

​Het soort glas:

 • Melkglas
 • Gekleurd glas
 • Draadglas
 • Helderglas
 • Of een ander type glas, alles is bespreekbaar
 • ​Al onze deuren worden standaard ​geleverd met veiligheidsglas

Het type handvat:

 • We hebben voorbeelden beschikbaar, maar kunnen ook ieder type handvat namaken. Heeft u een mooi voorbeeld op bijvoorbeeld Pinterest of Welke gezien, dan gaan we daar mee aan de slag.

Kleur van het staal:

 • Uw unieke stalen deur kan in iedere RAL kleur worden gemaakt. Het staal krijgt een poedercoating met een matte afwerking.

Vervolgens is er een levertijd van maximaal 12 weken. Wij komen uw nieuwe deur monteren en u geniet van een deur make-over. Onze deuren worden gemaakt in Polen. Het staal is daar kwalitatief hoog en lager van prijs. Wij kunnen u daarom een maatwerk echt stalen deur leveren voor de scherpste prijs van Nederland.