Over ons

Staalmetglas.nl is gestart vanuit een bouwbedrijf

Bij veel van onze make-over projecten bleek er veel behoefte naar stalen oplossingen. Meer dan eens zijn wij dan ook op zoek geweest naar de invullingen van woonwensen met staal glas constructies. 

Bij die zoektocht liepen we vaak tegen obstakels aan als, een lange levertijd, te hoge materiaalprijzen of een beperking in toepassingen. Het uitwijken naar alternatieven als hout of aluminium bracht vaak uitkomst, echter als perfectionisten willen wij dat het project tot in de puntjes klopt.

Net niet oplossingen gaan op termijn toch tegen staan. Doordat we veel met Oost Europese uitvoerders en vakmensen werken, belandde onze zoektocht uiteindelijk in dit deel van Europa.

Vanwege de ruime beschikbaarheid van kwaliteitsstaal aldaar, het juiste vakmanschap en lage ontwikkelingskosten raakten we meer en meer overtuigd van deze juiste match. Inmiddels werken we met een vaste leverancier die exact de wensen van onze klanten vertaalt en levert voor een zeer lage prijs.

Wij zorgen in eigen beheer voor het juist inmeten op de millimeter nauwkeurig en het correct plaatsen van uw deur en/of wand.

Echt Stalen Deuren

Op maat gemaakte stalen deuren van Staal met glas worden vakkundig gemonteerd. Ons team is niet alleen thuis op het gebied van stalen deuren; wilt u de rest van het huis gestuct hebben? Een nieuwe voordeur,  een nieuwe vloer, een badkamer….schroom niet en vraag ons om een offerte.