Onze Collectie

Japandi stalen deur

The Japandi

In het ontwerp van de Japandi-deur combineren we de stijlen van Japans minimalisme en Scandinavisch design. Het woord is een samensmelting van “Japan” en “Scandi”, verwijzend naar de twee designstijlen die samenkomen.

De Japandi stalendeur heeft kenmerken van zowel Japanse als Scandinavische ontwerpen. Aan de ene kant benadrukt het de eenvoud, functionaliteit en minimalisme van de Japanse esthetiek. Scandinavische ontwerpen staan bekend om hun strakke lijnen, natuurlijke materialen en aandacht voor detail. Deze elementen worden weerspiegeld in de Japandi stalendeur, waarbij de nadruk ligt op eenvoudige vormen en een rustige uitstraling.

staalmetglas trapombouw stalentrapombouw stalendeur stalenwand

The Stuart

Voor het ontwerp van The Stuart hebben we samengewerkt met Eva Stuart  vanuit haar kennis en expertise hebben we samen The Stuart ontwikkeld.

The Stuart is kenmerkend door het verfijnde nog spannende design. Door het gebruik van verschillende glassoorten creëer je met deze deur een echte eyecatcher in het interieur.

The Stuart heeft een duidelijke handtekening van Eva’s stijl gekregen. Zo combineert ze strakke met ronde lijnen. Dit lijnenspel versterkt elkaar en houdt het model in balans. Door de verschillende glassoorten en de warm bruin-bronze kleur is deze deur een uniek ontwerp.

dubbele stalen twistdeur

The Early

Voor het ontwerp van The Early hebben we samengewerkt met Marieke Vroegh van InStijl Interieur  vanuit haar kennis en expertise hebben we samen The Early ontwikkeld.

The Early is een ontwerp van formaat. Door de dubbele stalen scharnierdeuren straalt het geheel kracht en ruimte uit. De ronde lijnen zorgen voor verbinding en eenheid.

Een van de meest opvallendste kenmerken van The Early zijn de handvaten die perfect op elkaar aansluiten en zo een cirkel vormen. Door de harmonieuze symmetrie lijkt het net of deze twee deuren samen smelten. The Early is een van onze weinige ontwerpen waarbij er dubbele scharnierdeuren worden geplaatst. Daarom raden wij een minimale breedte van 1.40m aan. Zo houdt je de doorgang praktisch mogelijk.

staalmetglas trapombouw stalentrapombouw stalendeur stalenwand schuifdeur 1

SCHUIFDEUR

Een stalen schuifdeur van staalmetglas.nl is de oplossing bij een beperkte ruimte. Onze prijs is inclusief montage en schuifdeurbeslag. Onze deuren worden standaard geleverd met gehard veiligheidsglas. De keuze van het type glas is mogelijk. In bovenstaande afgebeelde situatie is er overigens gekozen voor transparant glas.  Bent u nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan nu vrijblijvend bij ons een offerte aan. 

staalmetglas trapombouw stalentrapombouw stalendeur stalenwand

STALEN WAND

In deze situatie wilden de bewoners een doorkijk naar de gang, met als doel het creëren van meer lichtinval in de fraaie strakke woonkamer. Staalmetglas.nl nam de opdracht aan en verwijderde allereerst de oude deur inclusief kozijn, verrichte daarnaast het bijbehorende stucwerk en plaatste uiteindelijk een fraaie op maat ontworpen echt stalen wand. Een fraai eindresultaat naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. Deze wand van staal met glas zorgt er allereerst voor dat er minder geluid en kou naar de trap verdwijnt, daarnaast creëert de wand een licht en ruimtelijk gevoel in de woonkamer en tot slot biedt de wand van staal met glas bij binnenkomst direct een doorkijk naar de fraaie woonkamer. 

staalmetglas stalendeur taatsdeur dubbele stalendeuren stalenwand 3 vlaks

DUBBELE DEUREN

Naast enkele deuren zijn uiteraard ook dubbele deuren een veelgekozen optie. Alle combinaties zijn in principe mogelijk. Wilt u een dubbele stalen schuifdeur, dubbele stalen taatsdeur of een dubbele stalen scharnierdeur? Deel met ons uw wensen en wij werken voor u een passend voorstel op maat, specifiek voor uw situatie. Geen wens is ons te gek. Zie als voorbeeld bovenstaande dubbele stalen scharnierdeuren met dubbele zijlichten en bovenlicht. 

Japandi stalen deur

SCHARNIERDEUR

Een op maat gemaakte stalen scharnierdeur van staalmetglas.nl wordt geleverd met een bijpassend op maat gemaakt stalen kozijn. Dat houdt in, dat wij kunnen inmeten en plaatsen wanneer de muren en vloeren gereed zijn. Wij kunnen de huidige deur inclusief het huidige kozijn voor u verwijderen; bovendien kunnen wij tevens de bijkomende stucwerkzaamheden voor u uitvoeren. Omdat onze deuren van echt staal zijn, leveren wij geen scharnierdeuren zonder een bijpassend kozijn. Bent u nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan nu vrijblijvend bij ons een offerte aan.

dubbele stalen twistdeur

TWISTDEUR

In ons assortiment, onze trots de ‘TWISTDEUR’. Dit type stalen deur heeft een speciaal door Staalmetglas.nl ontwikkeld scharnier. De deur kan naar twee kanten bewegen, net als een taatsdeur! Bij de enkele deur is het mogelijk om het kozijn aan de bovenkant te laten vervallen. Een ander groot voordeel van deze ‘TWISTDEUR’ is ook dat de bevestiging aan de zijkant is door middel van het speciale twistscharnier. Zo heb je de voordelen van een taatsdeur, maar geen risico op het beschadigen van de vloer en vloerverwarming, of leidingwerk in het plafond. De ‘TWISTDEUR’ is ook voordeliger dan de taatsdeur en ook leverbaar in verschillende kleuren staal en met verschillend type glas!

taatsdeur met zijraam

TAATSDEUR

Een stalen taatsdeur van staalmetglas.nl wordt aan de boven- en onderkant bevestigd in respectievelijk het plafond en de vloer. De stalen taatsdeur draait vervolgens op een as. Hierdoor kan deze naar 2 kanten toe bewegen. Een strakke oplossing wanneer u niet kiest voor een kozijn. Door het speciale bijpassende scharnier kan de stalen taatsdeur in combinatie met iedere soort vloer gemonteerd worden. Bent u nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan nu vrijblijvend bij ons een offerte aan.

Stalen Deuren

Bovenstaand vindt u een aantal voorbeelden echt stalen binnendeuren die door ons op maat zijn gemaakt. Wij kunnen een specifieke stalen deur of idee in staal namaken. Geef ons aan wat u mooi vindt.  Heeft u online iets gevonden, bijvoorbeeld op Instagram, Pinterest of waar dan ook, deel het met ons. Dan zorgen wij voor een scherpe prijsopgave.

Wij werken niet zo zeer met standaard deurmaten en zijn ervan bewust dat ieder huis en iedere muur in principe anders is. Soms lopen muren zelfs niet helemaal recht, vandaar dat wij altijd maatwerk aanraden. Doordat wij zelf inmeten en plaatsen zorgt dit ervoor, dat een maatwerk deur tot op de millimeter past. Of het nu een taatsdeur, scharnierdeur, schuifdeur of twistdeur betreft of een combinatie van een dergelijke deur met zijlicht, bovenlicht of stalen wand, maatwerk blijft de fraaiste oplossing. Een stalen maatwerk deur van Staalmetglas.nl is oprecht een deur waar u geen spijt van krijgt. 

HANDGREPEN

Een greep uit onze collectie handgrepen. Ook voor de handgrepen geldt, dat wanneer u een ander idee heeft of wellicht een ander ontwerp in gedachte heeft, dat wij deze mogelijk kunnen namaken. Deel ook hier uw wens met ons. Hiernaast vindt u zoals gezegd een selectie van onze mogelijkheden. Kijk ernaar en laat u inspireren.

SOORTEN GLAS

Een greep uit onze collectie glas. Ook voor het glas geldt, dat wanneer u een ander idee heeft of wellicht een ander ontwerp in gedachte heeft, dat wij deze mogelijk kunnen namaken. Deel ook hier uw wens met ons. Onderstaand vindt u zoals gezegd een selectie van onze mogelijkheden. Kijk ernaar en laat u inspireren.

staalmetglas stalendeur taatsdeur gekleurd glas rookglas canalenglas geribbeldglas melkglas matglas getintglas 2