Sarah & Janet

Sommige verhalen beginnen ongemerkt nog voordat je begint met lezen. Zo ook ons verhaal. Via ons werk hebben we elkaar leren kennen maar het duurde letterlijk jaren voordat we elkaar weer tegen kwamen. Heel toevallig op straat, wachtend op Sinterklaas, liepen we beide achter de kinderwagen met dochtertjes van dezelfde leeftijd. We dronken een kop koffie en kwamen achter onze gezamelijke liefde voor interieur. We ontdekten dat we beide een opleiding hebben gedaan op interieurgebied. Janet bij Artemis en Sarah op Nimeto. En zo hebben we onze passie en ervaring gebundeld tot SMG Interior. Met SMG interior zijn we jouw stip aan de horizon als het gaat om interieur. Door onze jaren lange ervaring kunnen we je perfect ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes, behouden we het overzicht tijdens het proces en zorgen dat het een geheel blijft. Ons eerste product wat we ontwikkelden is de interieurplanner. Waar we beide tijdens verhuizingen en verbouwingen alles bij elkaar hielden in een schrift was het idee geboren. Met de interieurplanner heb je de basis kennis bij de hand en je hebt een plek waar je al je ideëen, aanvragen en schetsen kunt bewaren.

Loop je tijdens dit proces vast of wil je meer hulp bij het maken van beslissingen en combinaties? Dan leren we je graag beter kennen om zo voor jou de stip aan de horizon te zijn op het gebied van interieur.

 

Wie is Sarah

Tijdens mijn studie heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij de Kidsfactory een exclusieve baby en kinder winkel. Hier heb ik vele bekende Nederlanders mogen helpen aan een mooie kinderkamer. Vervolgens werd ik gevraagd om de styling te gaan verzorgen bij Loods 5. Wat betreft woonstijlen een snoepwinkel voor stylistes. Naast de styling in de winkel heb ik mee geholpen aan de magazines die elk seizoen uitkwamen en deed ik de fotografie styling voor de website en socialmedia. Na mijn tijd bij Loods 5 heb ik jaren bij Hinck Amsterdam gewerkt. Hier stylde en fotografeerde ik nieuwe collecties, keek ik mee bij het ontwikkelen van producten en deden we project inrichting. Waaronder een aantal prachtige appartementen hartje Amsterdam en een boetiek hotel in Zandvoort. Na de geboorte van mijn dochtertje Liselotte heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Na bijna 10 jaar werkervaring leek het mij een mooie tijd om mijn kennis op het gebied van interieur en woontrends te delen op een persoonlijke manier. Door al deze kennis heb ik de interieurplanner ontwikkeld. Ik blijf het bijzonder vinden dat ik nog voordat ik afstudeerde als styliste al mijn geld met creativiteit en kennis kon verdienen en dat op de dag van vandaag nog steeds met heel veel plezier kan doen.

Wie is Janet

In mijn carrière hebben commercie, marketing en creativiteit altijd een centrale plek gehad.  Ik heb daarentegen ook wat uitstapjes gemaakt, waaronder stewardess bij toen nog Air Holland. Reizen vond ik fantastisch en nogsteeds, maar er was toch iets wat mistte…Ik heb toen commerciële functies in de uitzendbranche en detachering bekleed. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en bezig zijn met mode interieur bleef nummer 1. De keuze om als zelfstandige te starten was gemaakt. Na een opleiding bij Artemis ben ik gestart als interieurstyliste. Ik heb verbouwingen begeleid van totale make-over projecten. Heel leuk om te doen. Daar krijg ik enorm veel energie van. Van niets iets maken, daar mag je mij voor bellen. Daaruit volgend ben ik het bedrijf Staalmetglas.nl gestart. Hier ontmoette ik hele leuke mensen die allemaal een interieurwens hebben. Omdat we ook heel veel vragen kregen op dit gebied en wisten dat we daar  hele mooie oplossingen voor konden bieden, zijn Sarah en ik samen doorgegaan onder SMG Interior.