THE BLEND

The Blend: Een Duurzaam en Stijlvol Vloerkleed

SMG Interior presenteert met trots The Blend, een innovatief vloerkleed dat duurzaamheid en stijl combineert. Dit unieke kleed is vervaardigd uit gerecyclede petflessen, maar ziet er uit als een luxueus wollen tapijt.  De geweven structuur van het petgaren geeft The Blend een authentieke look en feel die nauwelijks te onderscheiden is van wol.

Hufterproof en Dubbelzijdig

Een van de grootste voordelen van The Blend is dat het volledig vloeistofdicht is, waardoor het ideaal is voor gezinnen of woningen waar geleefd mag worden zonder voortdurend op te moeten letten. Het kleed is dubbelzijdig te gebruiken, wat betekent dat beide kanten even mooi zijn en je het gemakkelijk kunt omdraaien voor een frisse look.

The Blend past perfect in een modern interieur, zoals de populaire Japandi, Scandinavische of Upside Brown stijl. Het platte geweven ontwerp maakt het mogelijk om makkelijk meubels op het kleed te plaatsen zonder dat het gaat uitsteken of rafelen.

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Naast de stijlvolle uitstraling is The Blend ook een duurzame keuze. Door het gebruik van gerecyclede petflessen draagt dit kleed bij aan een circulaire economie en vermindert het de plastic afvalberg. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. The Blend is verkrijgbaar in twee formaten, waardoor er voor elke ruimte een passende optie is. Breng een vleugje duurzame elegantie in je interieur met dit opmerkelijke vloerkleed van SMG Interior.

Praktische informatie

THE BLEND is het vloerkleed waar op geleefd kan worden, zonder dat er vlekken ontstaan die er niet meer uit kunnen. 

Het kleed neemt geen vloeistof op en is buiten en binnen te gebruiken. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw interieur? Wij helpen je graag verder.

 

THE BLEND

2 maten verkrijgbaar: 160 X 230 cm en 200 x 300 cm

Dubbelzijdig te gebruiken, geen achterkant

Kleur: Pure white

 

 

 

Ben je net zo enthousiast over de THE BLEND als dat wij dat zijn? Dan hebben we in onze concept store de mooiste woonartikelen voor je samengesteld. Van spiegel tot vaas tot kunst aan de muur, laat je inspireren.