ALGEMENE VOORWAARDEN

logo staalmetglas

De algemene voorwaarden die gelden bij SMG Interior

Onze vestigingsgegevens zijn:

SMG Interior

Vereniging 1 

3311 SB Dordrecht

(geen bezoek adres)

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 078-2032007

Mochten wij niet direct bereikbaar zijn, spreekt u dan een bericht in. We nemen dan later contact met u op. U kunt ons ook per mail bereiken.

 

Wij staan ingeschreven bij de KVK onder nummer: 92921124 BTW nummer: NL866217058B01

Het plaatsen van een bestelling houdt in dat u deze algemene voorwaarden aanvaardt. Er kan alleen schriftelijk worden afgeweken van deze voorwaarden hierbij dient de klant op de hoogte gebracht te worden.

 

Overeenkomsten: alle aanbiedingen van SMG Interior zijn vrijblijvend. We behouden ons het recht om prijzen te wijzigen als dat op grond van wettelijke eisen noodzakelijk is. Een bestelling (overeenkomst) komt pas tot stand na acceptatie door SMG Interior, tevens zijn wij gerechtigd om bestellingen te weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering te binden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd door SMG Interior, dan zullen wij binnen 24 tot maximum 48 uur hiervan de klant op de hoogte brengen met geldige reden.

Prijzen: genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling: u betaalt 70% na akkoord op de offerte, na inmeet afspraak. De overige 30% betaalt u bij oplevering. Deze betaling moet aanwezig zijn vóór de dag van montage. Bij 100% vooruit betaling ontvangt u een eenmalige korting van 3% van het factuurbedrag. (niet i.c.m. andere korting) Rekeninggegevens van SMG Interior zijn hieronder vermeld. IBAN NL78RABO 0382459369 (Rabobank) onder vermelding van factuur/ordernummer. 

Levertijd: de levertijd is circa 8-12 werkweken na binnenkomst betaling. Zodra de producten klaar staan voor levering of plaatsing nemen wij contact met u op voor het maken van een montage afspraak. De leveringstijden zijn indicatief en kunnen wij geen invloed op uitoefenen De overschrijding van een leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Mits dat aantoonbaar is dat de levering niet meer wordt geleverd binnen een redelijke termijn heeft u het recht om de overeenkomst te ontbinden.

Speciale afwerkingen bij deuren of bijzondere deuren kunnen een langere levertijd hebben. Detaillering: alle details worden tijdens de inmeet afspraak met de monteur doorgesproken. Na de inmeetafspraak ontvangt u een technische tekening, daarom vragen we voor de inmeetafspraak €150,- (excl. Btw). Dit bedrag hoeft u niet te betalen, wanneer u bij ons bestelt. Dit bedrag brengen wij wel in rekening wanneer u van de koop afziet, na de inmeetafspraak