THE EARLY

Voor het ontwerp van The Early hebben we samengewerkt met Marieke Vroegh van InStijl Interieur  vanuit haar kennis en expertise hebben we samen The Early ontwikkeld.

The Early is een ontwerp van formaat. Door de dubbele deuren straalt het kracht en ruimte uit. De ronde lijnen zorgen voor verbiniding en eenheid. 

Een van de meest opvallendste kenmerken van The Early zijn de handvaten die perfect op elkaar aansluiten en zo een cirkel vormen. Door de harmonieuze symmetrie lijkt het net of deze twee deuren samen smelten. The Early is een van onze weinige ontwerpen waarbij er dubbele scharnierdeuren worden geplaatst. Daarom raden wij een minimale breedte van 1.40m aan. 

 

 

Het ontwerp bestaat uit twee deuren al zijn deze zo perfect in balans dat het de uitstraling heeft van één ontwerp. 

The Early past goed in een rijk interieur waarin een rustgevende en natuurlijke sfeer wordt nagestreefd. Het ontwerp is eigen en creëert een harmonieus geheel dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Of het nu gaat om een interieurontwerp voor een woning, kantoorruimte of een andere omgeving, The Early kan een subtiele, maar impactvolle toevoeging zijn. Het brengt een gevoel van eenvoud, sereniteit en evenwicht in de ruimte, terwijl het tegelijkertijd een tijdloze elegantie uitstraalt.

Kortom, The Early is een samensmelting van strak design en organische vormen, waarbij eenvoud, functionaliteit, natuurlijke materialen en rust centraal staan. Het is een uniek ontwerp dat het interieur verrijkt met een vleugje minimalistische en organische esthetiek.

Praktische informatie

The Early is in elke soort deur, wand of raam te leveren. Dus kan het model bij een scharnierdeur, en taatsdeur of bijvoorbeeld een deur met zijlicht. The Early wordt uitsluitend op maat door ons gemaakt.

Om het ontwerp in balans te houden adviseren we wel om minimaal 140 cm voor de doorgang aan te houden.
Ook de kleur van dit ontwerp kan naar wens worden aangepast. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw interieur? Wij helpen je graag verder.

 

The Early

Breedte: 140 – 220 (breder is met zijlicht)

Hoogte: tot 260

Profiel: Aan beide zijde gelijk

Glassoort: Naar wens

Kleur: Naar wens

Handgreep: Zoals ontwerp

 

Vanaf prijs:

3950,-

* Dit bedrag is inclusief BTW en exclusief montage.

Ben je net zo enthousiast over de Japandi stijl als dat wij dat zijn? Dan hebben we in onze concept store de mooiste woonartikelen voor je samengesteld. Van spiegel tot vloerkleed van vaas tot kunst aan de muur, laat je inspireren.