THE STUART

Voor het ontwerp van The Stuart hebben we samengewerkt met Eva Stuart  vanuit haar kennis en expertise hebben we samen The Stuart ontwikkeld.

The Stuart is kenmerkend door het verfijnde nog spannende design. Door het gebruik van verschillende glassoorten creëer je met deze deur een echte eyecatcher in het interieur. 

The Stuart heeft een duidelijke handtekening van Eva’s stijl gekregen. Zo combineert ze strakke met ronde lijnen. Dit lijnenspel versterkt elkaar en houdt het model in balans. Door de verschillende glassoorten en de warm bruin-bronze kleur is deze deur een uniek ontwerp.

De Stuart past goed in hedendaagse interieurs waarin een rustgevende en natuurlijke sfeer wordt nagestreefd. Het ontwerp is eigen en creëert een harmonieus geheel dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Of het nu gaat om een interieurontwerp voor een woning, kantoorruimte of een andere omgeving, de Stuart kan een subtiele, maar impactvolle toevoeging zijn. Het brengt een gevoel van eenvoud, sereniteit en evenwicht in de ruimte, terwijl het tegelijkertijd een tijdloze elegantie uitstraalt.

Kortom, The Stuart is een samensmelting van strak design en organische vormen, waarbij eenvoud, functionaliteit, natuurlijke materialen en rust centraal staan. Het is een uniek ontwerp dat het interieur verrijkt met een vleugje minimalistische en organische esthetiek.

Praktische informatie

De Stuart is in elke soort deur, wand of raam te leveren. Dus kan het model bij een scharnierdeur, en taatsdeur of bijvoorbeeld een deur met zijlicht. The Stuart wordt uitsluitend op maat door ons gemaakt.

Om het ontwerp in balans te houden adviseren we wel om minimaal 85cm voor de doorgang aan te houden.
Ook de kleur van dit ontwerp kan naar wens worden aangepast. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw interieur? Wij helpen je graag verder.

 

The Stuart

Breedte: 85 – 100 (breeder is met zijlicht)

Hoogte: tot 260

Profiel: Aan beide zijde gelijk

Glassoort: Zoals ontwerp

Kleur: Naar wens

Handgreep: Naar wens

 

Vanaf prijs:

3200,-

* Dit bedrag is inclusief BTW en exclusief montage.

Ben je net zo enthousiast over de Japandi stijl als dat wij dat zijn? Dan hebben we in onze concept store de mooiste woonartikelen voor je samengesteld. Van spiegel tot vloerkleed van vaas tot kunst aan de muur, laat je inspireren.