VERZENDING & RETOUREN

Verzending

Wij bieden wereldwijde verzending naar bijna elk adres aan. Let op: sommige producten hebben beperkingen en kunnen niet naar Internationale bestemmingen worden verzonden.

Bij het plaatsen van een bestelling schatten we de verzend- en leverdata in op basis van de beschikbaarheid van de door u gekozen items. Houd er rekening mee dat de verzendkosten per item kunnen verschillen.

Zodra uw bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen, verzamelen, verpakken en verzenden wij uw bestelling. Als uw artikel op voorraad is, kunt u het binnen twee werkdagen verwachten. Voor grote objecten zullen we de verzendkosten voor u berekenen en u hierover informeren.

Retourbeleid U kunt de meeste nieuwe, ongeopende artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling. Als de retour het gevolg is van onze fout (bijvoorbeeld een verkeerd of defect artikel), betalen wij ook de retourverzendkosten.

Als u een artikel wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@smginterior.nl onder vermelding van uw bestelnummer en de productdetails. U ontvangt van ons instructies voor het retourneren van de artikelen uit uw bestelling.

Retourzendingen dienen te worden gedaan met alle meegeleverde accessoires en in de originele verpakking.

Let op: retourneren is niet mogelijk voor producten die speciaal voor u zijn gemaakt.