Maar wat als..

* Je interieur helemaal op elkaar is afgestemd.⁠
* Je elke keer als je binnenkomt gelukkig wordt van wat je ziet.⁠
* Je met plezier vrienden uitnodigt omdat het bij jullie zo fijn is.⁠
* Je het allemaal in een keer goed doet en hiermee geld en tijd bespaard.⁠
* We jouw interieur dit jaar voorstellen als binnenkijker bij de bladen.⁠

 

Het samen stellen van een fijn interieur vergelijken wij met het koken van een goed diner. De gerechten & smaken zijn goed om elkaar afgestemd en mooi in balans. Mocht een recept een keer niet lukken maak je morgen gewoon iets anders. Het grappige is dat je (waarschijnlijk) bij het koken van deze gerechten een recept hebt gevolgt, want om helemaal vanaf 0 zelf een gerecht te gaan samenstellen vraagt nogal wat kennis. Zo zit het ook met het interieur. Alleen als dit niet uitpakt als verwacht sta je niet te springen om het morgen nog eens te proberen.

Daarom helpen wij je met het samenstellen en zijn we je stip aan de horizon op het gebied van interieur. We kijken naar verhoudingen, weten hoe kleuren werken met het licht en leren jou het verschil tussen een interieur wat niet af en onpersoonlijk is en een interieur waar je helemaal thuis komt. Het is niet zo dat we alles van je overnemen zodat je zelf geen regie meer hebt over de plannen. Het doel is dat we samen tot een mooi intieur komen waarin jullie smaak zit. Zelf heb je de regie over de persoonlijke voorkeuren, wij zorgen ervoor met onze kennis en ervaring dat het een prachtig passend geheel wordt.

Omdat 1 beeld veel meer zegt dan 1000 woorden laten we je hier graag prachtige interieurs zien die met onze hulp zijn gecreeerd.